Hodočašće od Livna: Dalić stigao u Međugorje nakon četiri dana pješačenja

Mostar, 08.04.2024. - Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara od Livna na hodočašću prema Međugorju prema kojemu je put nastavio u ponedjeljak. Na hodočašće ide s prijateljima. Brojni se usput žele fotografirati s izbornikom. Na slici Zlatko Dalić. foto HINA/ Zoran KREŠIĆ/ tm

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić stigao je nakon četverodnevnog pješačenja u Međugorje. Tamo je nazočio svetoj misi s prijateljima koji su ga pratili iz rodnoga Livna na hodočašću dugom 120 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ulazu u Međugorje dočekao ga je hrvatski glazbenik Mate Bulić. Dalić nije htio davati izjave za medije kazavši kako je bio na privatnom hodočašću.

Mostar, 08.04.2024. – Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara od Livna na hodočašću prema Međugorju prema kojemu je put nastavio u ponedjeljak. Na hodočašće ide s prijateljima. Brojni se usput žele fotografirati s izbornikom. Na slici Zlatko Dalić. foto HINA/ Zoran KREŠIĆ/ tm

Hrvatski izbornik je u društvu nekoliko prijatelja koji su ga pratili na ovom putu sudjelovao na svetoj misi koju je na vanjskom oltaru Crkve sv. Jakova u Međugorju predvodio fra Dario Dodig, humački gvardijan.

Tijekom hodočašća brojni navijači hrvatske reprezentacije u Hercegovini objavili su na društvenim mrežama fotografije s izbornikom Dalićem u Međugorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.