Hajduku 4:0 protiv Slavena, prvijenci Brekala i Čuića

Split, 11. veljače 2024. Utakmica 22. kola HNL-a Hajduk - Slaven Belupo.Na slice Nikola Kalinić. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Efektni prvi pogodak na susretu postigao je Nikola Kalinić u dodanom vremenu prvog poluvremena, dok je iduća dva Hajduk zabio na samom startu drugog dijela. U 48. minuti za 2:0 je strijelac bio Josip Brekalo, što je bio njegov premijerni pogodak za Splićane, dok je na 3:0 povećao Anthony Kalik u 51. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih 4:0 postavio je 21-godišnji Filip Čuić prvijencem u bijelom dresu u 67. minuti, a svakako treba naglasiti kako je tri asistencije protiv suparnika iz Koprivnice upisao sjajni Emir Sahiti.

Privremeno je Hajduk ponovno vodeći na ljestvici. Ima 45 bodova, odnosno, bod više od Rijeke koja ima utakmicu manje. Taj će susret Rijeka odraditi u nastavku nedjelje, igra posljednji dvoboj 22. kola kod Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.