Hajduku bod iz Varaždina

24.02.2024. Varaždin Utakmica 24. kola SuperSport HNL između NK Varaždin i HNK Hajduk Na fotografiji kapetani Rokas Pukstaš Photo: Marko Jurinec /HINA

U prvom subotnjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Varaždin i Hajduk su odigrali 1:1 pred čak 10 300 gledatelja na stadionu Varteksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 40. minuti golom Leona Belcara iz kontranapada, a Hajduk je izjednačio u 66. minuti, strijelac je bio Niko Sigur.

Dodajmo da je Varaždin od 52. minute imao igrača manje nakon što je drugi žuti karton dobio Marko Dabro.

Bio je to dvoboj nakon kojega će se zasigurno vući “repovi” zbog niza dvojbenih odluka kako glavnog suca Jovića tako i njegovih pomoćnika u VAR-u, poglavito Čuljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je tako ostao drugi na ljestvici s 49 bodova, jednim manje od vodeće Rijeke koja u nedjelju gostuje kod trećeg Dinama koji ima 44 boda i dvije utakmice manje.

Varaždin je ostao osmi s 26 bodova, jednim manje od šeste Gorice i sedmog Slavena Belupa koji će igrati međusobno u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.