Hari Vukas: Hajduk će biti dobar, trkački raspoložen i napadački orijentiran

Danas od 17 sati na Poljudu kod Hajduka gostuje momčad Slaven Belupo. Utakmicu je na press konferenciji najavio (privremeni) trener Hajduka, Hari Vukas. Nakon debija na klupi Bijelih u kupu protiv Vinogradara, Vukas će danas to učiniti i u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Otvaramo proljetni dio sezone na Poljudu. Jučer je kao što znate bio rođendan našeg Hajduka, stoga se nadam kako će i publika doći u što većem broju. Očekivanja su uvijek ista, a to je pobjeda” – rekao je Vukas na početku “presice”.

Ovih dana najviše se pričalo o potencijalnom transferu Kouassija u Kinu. Evo što je Vukas rekao o ponajboljem krilnom igraču Bijelih:

“Njega će biti teško nadoknaditi, ali ići ćemo u tom smjeru da netko iz postojećeg kadra uskoči, a hoće li uspjeti u tome vidjet ćemo. Svi imaju priliku dokazati se” – dodao je Vukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutrašnji protivnik je momčad Slaven Belupa predvođena trenerom Antom Čačićem.

“Gledali smo i pripremali se za momčad Slavena kao što inače i radimo. Oni su jedna vrlo ozbiljna ekipa s vrlo dobrim trenerom. Biti će dosta teško. Oni su od srijede ovdje u Dalmaciji, najvjerojatnije zbog vremena jer je kod njih dosta loše, što je sasvim logičan potez.”

Na pitanje kakav Hajduk možemo očekivati danas Vukas je hrabro odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk će biti motiviran, trkački raspoložen i napadački orijentiran. Znate da nam nije bila praksa govoriti o sastavu i formaciji, siguran sam kako i naši protivnici prate sve i nije mi u cilju pomoći suparniku na takav način.”
Kratak i jasan bio je Hari Vukas kad su u pitanju igra i cilj njegove momčadi. Pitanje koje se često postavlja jest ono o dolasku novog trenera. Vukas je hladnokrvno odgovorio i na to pitanje:

“Maksimalno sam koncentriran za ovaj susreti sve moje misli su usmjerene prema ovoj utakmici. Uvijek je lijepo čuti neke stvari o potpori igrača, ali stabilizacija ekipe je moja osnovna zadaća trenutno”, zaključio je Vukas.

MAXtv Prva liga, stadion Poljud, 17 sati:
Hajduk – Slaven Belupo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.