Hezonja odveo Barcelonu do visoke pobjede!

Košarkaši Barcelone deklasirali su Manresu 101-53 u susretu 19. kola španjolskog prvenstva, a junak utakmice bio je hrvatski košarkaš Mario Hezonja sa 24 koša pogodivši osam trica iz osam pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja je tako postao tek peti košarkaš u povijesti španjolskog prvenstva kojem je to uspjelo. Prije njega osam trica na jednoj utakmici zabili su legendarni Oscar Schmidt, te Saša Đorđević, Igor Rakočević i Taquan Dean. Hezonja je na parketu proveo 23 minute, a imao je i šest asistencija uz dvije ukradene lopte i jedan skok, te samo jedan promašeni šut za dva poena.

Ante Tomić, prošlotjedni MVP Eurolige dodao je devet koševa za Barcu, a imao je i potez utakmice kada je odigrao “no look pass” za DeShauna Thomasa. Kod Manrese najefikasniji je bio Isaac Fotu sa 20 koševa.

Na vrhu ljestvice nalazi se Unicaja (15-3), na drugom mjestu je Real Madrid (15-4), a treću poziciju drži Joventut (14-4). Barcelona je peta sa 13 pobjeda i šest poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.