Site icon narod.hr

HNS podržao Dalića: Htjeli smo vidjeti što se može napraviti u studenom da osiguramo Euro

kustić dalić

Foto: fah

Nakon što je održana sjednica na kojoj je Zlatko Dalić opravdao loše predstave protiv Walesa i Turske, HNS u Vodicama čeka treći Sabor hrvatskog nogometa. Na sjednici uoči Sabora, Daliću su iskazali povjerenje, pojasnio je predsjednik saveza Marijan Kustić  za Novu TV,  a zatim nastavio o toj temi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo ga prozvali, u redu je da sjednemo i porazgovaramo, a ne kroz medije raspravljati o nekim stvarima. Htjeli smo vidjeti što se može napraviti i u studenom da osiguramo Euro. Bilo je rasprave, ljudi su postavljali pitanja, razgovarali smo. To je u redu i tako treba funkcionirati”, rekao je Kustić.

> Dalić otvoreno: Nisam uspio prepoznati ovu situaciju, ali nisam za to imao ni povoda

Kustić je komentirao natpise da će se neki igrači poput MelnjakaPašalića Ivanovića naći na novom popisu, dok na njemu neće biti Barišića Vlašića.

“Vidio sam da je izašlo u nekim medijima da su se prozivali neki pojedinačno. Niti je bilo komentara, niti smo pričali pojedinačno o igračima. Jedino što je rekao da će biti nekih novih imena, ali to je na njemu”, prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao i slučaj Marka Livaje

“Mislim da smo o tom slučaju sve rekli. Razgovarao sam s njim i to ostaje između Marka i mene. Izbornik je više puta odgovorio na to pitanje. Idemo okrenuti novu stranicu kada je u pitanju ciklus utakmica u studenom”, odgovorio je Kustić.

Komentirao je i potencijalnu kaznu HNS-u zbog neprimjerenog skandiranja, odnosno ustaške pjesme, na utakmici s Turskom u Osijeku.

“Očekujemo kaznu. Naznake jesu da neće biti gledatelja protiv Armenije u Zagrebu, ali pričekajmo odluku. Trebala bi doći vrlo uskoro”, zaključio je Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version