Hoće li biti spreman za utakmicu Vatrenih u Osijeku: Ante Rebić izašao iz igre protiv Kovačevog Bayerna zbog ozljede?

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac, Ante Rebić, odigrao je za Eintracht iz Frankfurta na Allianz Areni protiv Bayerna 64 minute. Bilo je 5:1 za Bayern, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, visokom pobjedom Bavarci su predvođeni hrvatskim stručnjakom osvojili 29. naslov prvaka, dok će Eintracht ipak u Europsku ligu, plasman u Ligu prvaka ispustili su u završnici sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, kako smo spomenuli, prije vremena iz igre je uz bolne grimase izašao 26 minuta prije kraja utakmice Ante Rebić, koji je prije izmjene sam zatražio izlazak iz igre. Je li u pitanju ozljeda, što naravno ne bi bilo dobro s obzirom i na činjenicu da već u lipnju hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja svoj put prema Europskom prvenstvu?

Za sada nije poznato o kakvoj se ozljedi radi, no, nadamo se da će Ante biti spreman za kvalifikacijsku utakmicu protiv Walesa 8. lipnja u Osijeku.

Podsjetimo, Ante Rebić je ove sezone u 38 utakmica zabio deset golova i imao šest asistencija. Odigrao je vrlo dobru sezonu. Njemački mediji vrlo često najavljuju da bi Rebić u ljetnom prijelaznom roku mogao završiti kod Kovača u Bayernu, naravno, pod uvjetom da Kovač ostane na klupi njemačkog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.