Hoće li Luka Modrić biti spreman za Realovu ‘utakmicu sezone’?

Foto: fah

Mogućnost da kapetan Vatrenih i pokretač igre Reala Luka Modrić zaigra u Parizu protiv PSG-a vrlo je mala piše španjolska Marca.  Malo je vjerojatno je da će biti spreman i njemački reprezentativac Kroos.  Drugim riječima, vezna linija kraljevskog kluba mogla bi biti potpuno osakaćena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka naporno radi ne bi li bio spreman za ”utakmicu sezone” kraljevskog kluba, pišu španjolski mediji, no, kako sada stvari stoje izgledi nisu baš na strani hrvatskog igrača. Real, podsjetimo, iz prve utakmice odigrane u Madridu ima prednost od 3:1. U Madridu su Francuzi pokazali koliko mogu biti opasni.

Trener Reala Zinedine Zidane ne misli forsirati povratak Luke Modrića strahujući da ga ne bi izgubio za duže razdoblje te završnicu Lige prvaka u koju u Madridu vjeruju. Jedino im je to natjecanje i preostalo kao ono u kojem mogu još do trofeja, sve ostalo na dohvatu je Barcelone.

”Čak i dobiju zeleno svjetlo za put u Pariz, teško je očekivati da će sva trojica zaigrati od prve minute. Mogućnost da zaigraju Kroos i Modrić je vrlo mala”, navodi Realu bliska Marca, koja bez sumnje raspolaže pravim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Barcelona Realu u prvenstvu bježi čak 14 bodova, dakle, u Madridu su se pomirili s činjenicom da će Messi, Rakitić i ostatak momčadi trofej španjolskog prvaka odnijeti u Kataloniju. Real je ispao i u Kupu kralja. Neigranje Modrića protiv PSG-a bio bi težak udarac za Real, međutim, i Francuzi će biti oslabljeni, ozlijedio im se najbolji igrač Brazilac Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.