Hrgović potvrdio sljedećeg protivnika: Oduvijek sam želio boksati u Las Vegasu

filip hrgović
Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović (13-0) sljedeću će borbu u profesionalnoj karijeri imati u subotu, 4. prosinca u Las Vegasu protiv Amerikanca Scotta Alexandera (16-4-2) kojeg BoxRec na ljestvici ima na 179. mjestu najboljih teškaša svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović se tako vraća u ring nakon pobjede protiv Crnogorca Marka Radonjića 10. rujna. Hrvatski teškaš je sljedeći na redu za borbu izazivača u teškoj kategoriji po IBF-u. Charles Martin će se boriti protiv Luisa Ortiza 1. siječnja i pobjednik tog meča mogao bi biti sljedeći Hrgovićev protivnik.

– Veselim se povratku u ringu i borbi na velikom spektaklu u Americi. Oduvijek sam želio boksati u Las Vegasu gdje su se borili veliki šampioni. Moj sljedeći protivnik je zahtjevan, ali snažno sam trenirao i bit ću spreman pružiti navijačima još jednu sjajnu borbu, rekao je Hrgović.

Promotor Kalle Sauerland rekao je da ovo prilika za Hrgovića da na pravi način završi godinu, a onda se fokusira na svjetske titule u 2022. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Siguran sam da će mu Las Vegas i veliki spektakl biti još veća motivacija, rekao je Hrgovićev menadžer Željko Karajica.

Meč će biti jedna od predborbi uoči borbi za naslov prvaka u lakoj kategoriji između Devina Haneya i Josepha Diaza.

– El Animal kuca na vrata najboljih teškaša i sljedeće godine očekujemo da će ući kroz ta vrata i pobijediti u velikim mečevima, najavio je Eddie Hearn, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.