Hrgovićev protivnik: ‘Svi pričaju svašta dok ne uđu u ring’

Foto: fah

Hrvatski teškaš Filip Hrgović u noći sa subote na nedjelju će 12. put ući u ring u svojoj profesionalnoj karijeri protiv američkog veterana Rydella Bookera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi pričaju svašta dok ne uđu u ring. Znam da se dolazim boriti i znam Filipa. Bio sam mu glavni sparing partner jednom prigodom u Miamiju. Da budem iskren, u Miami sam otišao više kako bih tulumario, ali ovo sada je posao i definitivno sam u formi. Kad smo sparirali, obojica smo imali svojih trenutaka. Znam što mogu očekivati”, kazao je Booker.

“Promijenio sam cijeli tim, sve što sam radio… Ne želim da ispadne kao da nemam poštovanja prema bivšim trenerima, ali onaj posljednji je bio strogo defenzivni borac, a ja nisam takav”, ističe.

Smatram se boksačem svjetske klase i koristim svoje boksačke mogućnosti. Pored toga, imam i dobar boksački IQ. Boksam već 32 godine, iako izgledam kao da mi je 25-26 godina. Znam kako se prilagoditi. Donekle znam što mogu očekivati, ali sam poprilično siguran i da on ima dobrog trenera u Pedru (Diazu) te da se i on prilagodio. Prijatelji smo i nakon borbe će sve biti kul između nas”, zaključuje Booker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.