Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina remizirala s Latvijom

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti odigrala je u Rovinju 0-0 s Latvijom u drugom kolu kvalifikacijskog turnira za EP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sigurne pobjede nad San Marinom na otvaranju turnira, hrvatska U-19 vrsta pod vodstvom izbornika Roberta Jarnija snage je odmjerila i s vršnjacima iz Latvije.Iako je Latvija od 40. minute igrala bez isključenog kapetana Soloveičkisa, a Hrvatska je imala više od 20 udaraca prema golu, 11 kornera te jednom pogodila i okvir gola, rezultat je ostao početnih 0-0.

U drugoj utakmici drugog kola, Danska je svladala San Marino 4-0, a u trećem se kolu 14. studenoga sastaju upravo Hrvatska i Danska. Plasman u Elitno kolo izborit će dvije najbolje momčadi.

Kvalifikacije za EP U-19, Skupina 1:
1. Danska 6 bodova
2. Hrvatska 4
3. Latvija 1
4. San Marino 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.