Hrvatska pobijedila Grčku u Ateni 2:0!

Foto: fah

U prijateljskom dvoboju u Ateni hrvatski nogometaši do 21 godine starosti pobijedili su Grčku s 2-0 pogocima Marka Roga (41) i Marija Pašalića (69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadionu Atromitosa u atenskom predgrađu Peristeriju hrvatska U-21 selekcija je ubilježila i drugu prijateljsku pobjedu u samo četiri dana.Nakon što je u Sesvetama preokretom svladala Crnu Goru s 3-1, u Grčkoj je bila bolja od odgovarajuće selekcije domaćina. Napadač Splita Rog je postigao prvi zgoditak krajem prvog poluvremena, a veznjak Elchea Pašalić je sredinom nastavka postavio konačnih 2-0.

Izbornik Nenad Gračan i ovom je prigodom provjeravao igrače za početak novog kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo, u kojemu će Hrvatska od jeseni igrati protiv Španjolske, Švedske, Estonije, Gruzije i San Marina.

Prijateljska utakmica U-21, Atena:
Grčka – Hrvatska 0:2 (Rog 41′, Pašalić 69′)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska: Mikulić, Mikanović (od 79′ Capan), Milić, Radošević (od 46′ Ivančić), Šimunović, J. Mišić, Pašalić, Krovinović, Kolinger (od 79′ Ikić), Rog (od 79′ Pejić), Marić (od 46′ Kiš).
Izbornik: N. Gračan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.