Hrvatska pred teškim ispitom: Mogu li rukometaši pobijediti Dansku

skupine virus utakmice hrvatska
Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se gotovo u bezizlaznoj situaciji – ako želi proći u polufinale mora danas od 20:30 sati pobijediti Dansku, aktualnog prvaka svijeta i prvog favorita za europski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja nas čekaju Island i Nizozemska. No, Hrvatska mora pobijediti u sva tri susreta i nadati se kiksevima Francuza i Danaca.

Upravo zbog toga mnogi smatraju kako je otpisana.

“Bit će jako teško igrati, trebat ćemo biti maksimalno koncentrirani na gornjim granicama i pružiti najbolju moguću partiju”, ocijenio je izbornik Horvat podsjećajući kako je Hrvatska do sada na prvenstvu u četiri utakmice imala četiri različita sastava i igrala četiri različite obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.