2021. obilježili su veliki koraci ka kontroli društva

foto: FaH, snimka zaslona, fotomontaža: Narod.hr

Komentar čitatelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaji koji su obilježili 2021.: Optužnica protiv Kuščevića, ukidanje mjere roditelj-odgojitelj…

2021. u svijetu i u Hrvatskoj obilježili su veliki koraci ka kontroli svakog društva, pa i čovječanstva od strane male manjine bogatih svjetskih moćnika, ogromni koraci ka represiji i diktaturi. Ta mala manjina si uzima prava na totalnu cenzuru, totalnu kontrolu masmedija, totalnu kontrolu represivnog aparata, velike većine vlada i velikih i malih država na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojstveno cijelom svijetu je gubitak temeljnih prava i sloboda, svaka vrsta prisile čovječanstva na poslušnost i preko covid drakonskih mjera, covid potvrda, perfidne prisile na cjepljenje gotovo cijelog čovječanstva, pripremajući se korak po korak i na one najmlađe, najnevinije, najotpornije i najdragocjenije -djecu, osiromašenje stanovništva (preko enormno visoke i umjetno izazvane inflacije), enormno zaduživanje država i još enormnije bogaćenje najbogatijih svjetskih moćnika.

Prisilno nametanje kućnih konclogora za ZDRAVE LJUDE u mnogim zemljama. Do sada su se u prošlosti ograničavale slobode kretanja, rada, života jako bolesnih ljudi, a sada potpuno zdravih NEPOSLUŠNIH LJUDI, koji se ne žele cijepiti još uvijek eksperimentalnim cjepivom. Sve ovo zlo dolazi ovaj puta sa Zapada od strane moćnika, koji se uspješno kriju iza svjetskih organizacija, institucija, pojedinih vlada (pa i nekih najvećih svjetskih sila) i koji uspješno ruše sve dosad definirane vrijednosti, mijenjajući ih nevrijednostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.