Hrvatska protiv Škotske, pobjeda otvara put prema prolasku skupine

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija od 18 sati igra treću utakmicu u Ligi nacija. Suparnik na Maksimiru je reprezentacija Škotske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su u prva dva susreta ostvarili po pobjedu i poraz.

U prvom su kolu poraženi u Lisabonu od Portugala 2:1, da bi u drugoj utakmici s 1:0 svladali u Osijeku Poljsku.

Izbornik Zlatko Dalić potvrdio je na jučerašnjoj konferenciji za medije da Mateo Kovačić neće biti u konkurenciji za večerašnji susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro smo radili i spremni smo. Ostajemo na onome što smo igrali protiv Portugala i Poljske. U većem dijelu je to bilo dobro, nadam se da će to protiv Škotske biti još bolje. Naš cilj su tri boda, čeka nas protivnik koji je čvrst i agresivan, moramo biti oprezni.

Škotska je u prva dva nastupa u Ligi nacija upisala dva poraza, no i protiv Poljaka i protiv Portugalaca pokleknula je u završnici.

U prvom kolu je u Glasgowu izgubila od Poljske s 2-3, a pobjednički pogodak za goste zabio je Nicola Zalewski u sedmoj minuti nadoknade. U Portugalu su izgubili s 1-2, a pobjedu domaćinima donio je Cristiano Ronaldo u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će Maksimir biti pun, a najavljen je i dolazak velikog broja škotskih navijača koji se već nekoliko dana okupljaju u hrvatskoj prijestolnici, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.