Hrvatska tenisačica Petra Martić bez polufinala u Budimpešti

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u polufinale WTA turnira u Budimpešti, gdje je u petak u četvrtfinalu poražena od Slovakinje Viktorije Kuzmove (WTA – 121.) sa 6-4, 6-2 nakon 75 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je u prvom setu propustila čak sedam prilika za ‘break’, šest u trećem i još jednu u petom gemu, što je na kraju bilo ključno za konačan ishod. Do devetog gema naša je tenisačica bez poteškoća prolazila kroz gemove na početnom udarcu. No, tada je Kuzmova spojila nekoliko odličnih udaraca i treću set-loptu pretvorila u veliku prednost.

U drugom setu je 19-godišnja Slovakinja bila uvjerljivo bolja i s dva ‘breaka’ stigla do pobjede i svog prvog polufinala na WTA turnirima. Petra Martić na polufinale čeka već dvije godine, od turnira u Rio de Janeiru u veljači 2016. godine.

WTA Budimpešta – četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktoria Kuzmova (Slk) – PETRA MARTIĆ (HRV) 6-4, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.