Hrvatski košarkaški stručnjak Velimir Perasović novi trener Baskonije

Foto: fah

Hrvatski košarkaški trener Velimir Perasović (53) postao je u petak trener španjolskog prvoligaša Baskonije, koju je već ranije vodio od 2015. do 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perasović je bio bez posla nakon što je prošle sezone otišao iz turskog Efesa. Baskijsku momčad će preuzeti u subotu pa ju u nedjelju voditi u prvenstvenoj utakmici protiv Gran Canarije, priopćila je Baskonia. Osim što će voditi momčad do kraja tekuće sezone potpisao je ugovor na još jednu sezonu. Baskonia je petak otpustila trenera Pedra Martíneza.Nakon osam kola Baskonia se nalazi na trećem mjestu u španjolskom prvenstvu s omjerom 6-2, dok prva dva mjesta drže Barcelona i Real Madrid s omjerom 7-1.

U Euroligi, međutim, zauzima 11. mjesto 16 momčadi s omjerom 2-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.