Hrvatski kup: Kiša prekinula dvoboj Rudara i Intera

Varaždin 25.06.2020. - Utakmica 31. kola 1. HNL između NK Varaždin i NK Inter Zaprešić. Na slici Matija Kolarić. foto HINA/ Marko JURINEC/ ml

Posljednji dvoboj šesnaestine finala Hrvatskoga kupa između nogometaša trećeligaša Rudara i drugoligaša Inter Zaprešića u Labinu prekinut je u 46. minuti dvoboja kod rezultata 0-0. sve zbog jakog nevremena i posve natopljenog terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bilo moguće odigrati utakmicu u drugom poluvremenu, pa je sudac Vedran Jelenčić odlučio prekinuti dvoboj jer se i prvo poluvrijeme igralo na rubu regularnost.

Nastavak bi navodno trebao uslijediti u utorak u 16 sati.

Pobjednik ovog susreta u osmini finala ide na trećeligaša Oriolik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.