Hrvatski mješoviti parovi osvojili dva zlata i broncu

Trećeg dana natjecanja na 16. IBSA europskom prvenstvu u kuglanju za slijepe i slabovidne, koje se održava na kuglani Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici, hrvatski su predstavnici u mješovitim parovima osvojili dvije zlatne i jednu brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra Deša i Stjepan Đunđek postali su novi europski prvaci savladavši u finalu B1 kategorije rumunjsku kombinaciju Negrilescu/Pop s 2-0. U finalu kategorije B2 Evica Šerfez i Vilijam Jelušić osvojili su zlatnu medalju savladavši poljski par Harazim/Fortkowski u finalnom pripetavanju, a Željka Peška i Darko Sarapa stigli su do brončanog odličja.

Nažalost, Ruža Markešić i Vedran Dumenčić ispali su u kvalifikacijama i tako ostali bez borbe za odličje.

S današnjim danom hrvatski kuglači i kuglačice osvojili su zlato u ženskoj ekipnoj konkurenciji i broncu u momčadskom natjecanju te dva zlata i srebro u mješovitim parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak su na programu pojedinačna finala u ženskoj konkurenciji, a hrvatske favoritkinje su Petra Deša, Željka Peška i Ruža Markešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.