Hrvatski nogometaš ispraćen uvredama s Grbavice: ‘Nakon 30 golova za Željezničar nisam zaslužio da mi psuju ustašku majku’

Foto: Snimka zaslona

Ivan Lendrić, hrvatski nogometaš koji je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu za sarajevski Željezničar, bio je strijelac i u posljednjoj utakmici ove sezone u prvenstvu Bosne i Hercegovine.  Naime, Lendrić je zabio za preokret Željezničara protiv Radnika, pobjeda momčadi s Grbavice ipak im nije bila dovoljna s obzirom da je Zrinjski iz Mostara ”razbio” pod Bijelim Brijegom tuzlansku Slobodu i tako po pet puta osvojio naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je postigao pogodak u posljednjoj utakmici za Željezničar Lendrić je Grbavicu napustio pomiješanih emocija.  U izjavi za Klix.ba  hrvatski napadač komentirao je jučerašnji incident te se oprostio od suigrača i navijača.

Podsjetimo, Lendrić je postigao jedan od dva pogotka Željezničara za pobjedu 2:1 protiv Radnika, u cijeloj sezoni zabio je čak 20 golova te skupio tri asistencije.  Budući da je u Premijer ligi BiH postigao 19 golova i tako postao najbolji strijelac lige očekivao se bolji, korektniji oproštaj od navijača, međutim, bio je to sve samo ne lijep odlazak i oproštaj, s travnjaka je ispraćen zvižducima te brutalnim uvredama.  Zbog svoje reakcije nakon toga Lendrić se ispričao, ali i se požalio zbog odnosa navijača prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije svega, ispričavam se svima za moj jučerašnji ispad, žao mi je zbog toga. Međutim, s druge strane, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova. Nekolicina navijača me je uspjela isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku. Neka se zapitaju jesam li to zaslužio”, rekao je razočarani hrvatski nogometaš te je dodao:

“Odigrao sam posljednju utakmicu za Želju, ponosan sam na sebe i svoje suigrače. Hvala svima, posebno njima, zajedno smo napravili ove rezultate. Prvi sam strijelac, to bez svojih suigrača ne bih mogao ostvariti. Hvala i navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele sezone pa i kad je bilo najteže.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.