Hrvatski rukometaši ključnom utakmicom otvaraju SP

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija od 20:30 igra svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. U švedskom Jönköpingu protivnik joj je Egipat, aktualni afrički prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj su skupini još SAD te Maroko, a u iduću fazu natjecanja prolaze tri najbolje momčadi.

“Egipat je jedna ozbiljna reprezentacija koju respektiramo, ali smo svjesni i svojih kvaliteta”, rekao je uoči utakmice hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat.

“Egipat je ozbiljna reprezentacija, gazi u obrani, u tranziciji i u napadu. Respektiramo ih, ali smo svjesni svojih kvaliteta. To je jedna reprezentacija koja ima širok roster i dobru 6-0 obranu, iz koje vuku u leđa. Lijevi vanjski su ti koji donose puno odluka. Naša obrana je na to spremna, pripremili smo se na njihove individualne i kolektivne karakteristike”, kazao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spremni smo, odradili smo dobre pripreme. U principu sve što smo htjeli smo i odradili. Očekuje nas rat svih 60 minuta, gdje svi moramo biti koncentrirani i fokusirani i onda neće izostati dobar rezultat”, nastavio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.