HSV Vuškoviću ponudio ugovor nakon što mu istekne suspenzija

Foto: snimka zaslona

Mario Vušković ostaje igrač HSV-a premda je Sportski arbitražni sud odlučio da ne smije igrati nogomet do 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački klub će sporazumno raskinuti postojeći ugovor s igračem, a novi će dobiti nakon isteka suspenzije.

> Podrška kluba: Suigrači šokirali Vuškovića nenadanom gestom

– Svi znamo da se povratak u profesionalni nogomet nakon četiri godine zabrane ne podrazumijeva, ali uvjereni smo da Mario ima vještinu i borbeni duh da se vrati. Spremni smo ga i dalje podržavati na tom putu, i to što je više moguće, rekao je član klupske Uprave Stefan Kuntz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prihvaćamo da je Mario izgubio bitku pred CAS-om, nastavljamo se boriti protiv bilo kakve vrste dopinga, ali čak i nakon temeljitog pregleda CAS-ove presude, još uvijek imamo sumnje u opravdanost optužbe protiv Vuškovića, dodao je Eric Huwer, piše HRT.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.