Huddersfield doveo prvo pojačanje i oborio klupski rekord

Foto: snimka zaslona

Novi engleski nogometni premierligaš Huddersfield angažirao je prvo pojačanje za novu sezonu oborivši klupski rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huddersfield je angažirao belgijskog napadača Laurenta Depoitrea (28) koji je stigao iz Porta za četiri milijuna eura. To je gotovo dvostruko veća odšteta od prethodnog klupskog rekorda.

Belgijanac je potpisao ugovor na dvije godine uz opciju nastavka suradnje.

“Doveli smo odličnog napadača. Sigurni smo kako će biti pravo pojačanje,” kazao je menadžer kluba David Wagner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski napadač prošle sezone nije se previše naigrao u Portu u koji je stigao 2016. iz Genta. Upisao je tek 13 nastupa i postigao dva gola.

Huddersfield je izborio plasman u Premiership prvi put u posljednjih 45 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.