I Zdravko Mamić oduševljen Torcidom: ‘Rajska djevo, kraljice Hrvata će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost’

Foto: fah

Zdravko Mamić javio se iz Međugorja oduševljen koreografijom Torcide na Poljudu tijekom prve utakmice 3. pretkola Europske lige Hajduk – Steaua 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Mamić je komentirao briljantnu večer koju je imala Torcida, a koja oduševila mnoge koreografijom Gospe te oproštajem od legende hrvatske glazbe Olivera Dragojevića. Torcida je odala počast Oliveru tako što je citirala njegovu izjavu kojom je obrazložio zašto više nikad ne želi nastupati u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Torcida briljirala i odala počast Oliveru izjavom kojom je obrazložio zašto nikad više ne želi pjevati u Srbiji!

(FOTO) Torcida oduševila: Razvili sliku Gospe i transparent ‘najvjernija odvjetnica Hrvata’

(VIDEO) Koreografija Torcide posvećena Gospi upotpunjena stihovima: “Rajska djevo, kraljice Hrvata”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sinoć, 9. kolovoza u 20 sati i 53 minute moj prijatelj i navijač Hajduka mi je poslao kratki video zapis s koreografijom koju je napravila Torcida. To me potaknulo da im izrazim divljenje i poštovanje, te ljubav u punoj poniznosti. Sjećanje na koreografiju uz pjesmu ‘Rajska djevo, kraljice Hrvata’ će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost… Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska kojima se ponosi čitava Hrvatska! Voli vas i poštuje Maminjo…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.