I Zdravko Mamić oduševljen Torcidom: ‘Rajska djevo, kraljice Hrvata će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost’

Foto: fah

Zdravko Mamić javio se iz Međugorja oduševljen koreografijom Torcide na Poljudu tijekom prve utakmice 3. pretkola Europske lige Hajduk – Steaua 0:0.

Naime, Mamić je komentirao briljantnu večer koju je imala Torcida, a koja oduševila mnoge koreografijom Gospe te oproštajem od legende hrvatske glazbe Olivera Dragojevića. Torcida je odala počast Oliveru tako što je citirala njegovu izjavu kojom je obrazložio zašto više nikad ne želi nastupati u Srbiji.

(VIDEO) Torcida briljirala i odala počast Oliveru izjavom kojom je obrazložio zašto nikad više ne želi pjevati u Srbiji!

(FOTO) Torcida oduševila: Razvili sliku Gospe i transparent ‘najvjernija odvjetnica Hrvata’

(VIDEO) Koreografija Torcide posvećena Gospi upotpunjena stihovima: “Rajska djevo, kraljice Hrvata”

“Sinoć, 9. kolovoza u 20 sati i 53 minute moj prijatelj i navijač Hajduka mi je poslao kratki video zapis s koreografijom koju je napravila Torcida. To me potaknulo da im izrazim divljenje i poštovanje, te ljubav u punoj poniznosti. Sjećanje na koreografiju uz pjesmu ‘Rajska djevo, kraljice Hrvata’ će mi ostati predraga slika za cijelu vječnost… Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska kojima se ponosi čitava Hrvatska! Voli vas i poštuje Maminjo…”

Izvor: narod.hr