Igor Pajač: ‘Ispričavam se Osijeku i Rijeci, cijeloj hrvatskoj javnosti, nema teorije zavjere’

Foto: fah

Igor Pajač, sudac utakmice Rijeka – Osijek, o svojim sudačkim odlukama koje su izazvale buru reakcija i naposljetku njemu donijele strogu kaznu progovorio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Vjerujte, nikad mi u životu nije bilo gore! Nikome nikada ne bih želio da mu se tako nešto dogodi. Ovo je jednostavno katastrofa. Ne samo za mene, nego i za moju obitelj. Nikako nije dobro, kad god otvorim internet, iskačem kao iz paštete. Najgore mi je što sam predstavljen kao neki lopov, to mi je najgore u životu. A nikada u životu niti kao klinac ukrao žvakaću gumu. Strašno, gdje god da okrenem, sve je totalni kaos”, rekao je.

“Mogu izaći pred bilo koga i kazati da niti u jednoj situaciji nisam imao lošu namjeru. Nikoga nisam htio zakinuti. To je jedina istina. U ovoj konkretnoj situaciji za koju me pitate VAR se trebao javiti. Točnije, u toj situaciji sam i tražio pomoć VAR-a. To je krucijalno”, dodao je.

“Ispričavam se Osijeku i Rijeci, cijeloj hrvatskoj javnosti, Sudačkoj komisiji koju sam zajedno s predsjednikom doveo u neugodnu situaciju, kompletnom HNS-u. Nema tu nikakve teorije zavjere koja se gura kao istina, to me najviše boli. Zar bi to meni bilo u interesu? Pa pred sobom imam još deset godina karijere, naravno da mi nije u interesu bilo koga favorizirati. Nisam profesionalac, ali se profesionalno odnosim prema svom poslu. Ali smetaju mi zaista te priče oko urota, recimo ona priča da sam delegiran za utakmicu Lokomotiva – Osijek. To delegiranje je određeno prije krize zbog pandemije, trebala se odigrati prije stanke i prije kup-utakmice. Zaista mi je teško što se sve najgore u Hrvatskoj povezuje s mojim imenom, kao da sam neprijatelj “broj 1″. Da, ta utakmica će me pratiti čitav život. Ali vjerujem u sebe, ono što te ne ubije, dodatno te ojača”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.