Igor Peternel: ‘Glumice ne treba braniti jer su žene, nego zato što su uopće napadnute, a napadnut je i Thompson’

Foto: Sisačka biskupija

Podiglo se dosta medijske prašine nakon što su tri hrvatske glumice izvrijeđale popularnog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona, a onda i indirektno i Vatrene, koji su pjevača zvali da im pjeva na pozornici. Reakcija dijela javnosti na uvrede bila je, nažalost, neprimjerena. Na društvenim mrežama pojavile su se uvrede te prijetnje u režiji primitivaca i kukavica koji tako zapravo sami sve najbolje govore o sebi. Na primitivizam se nikada ne odgovora primitivizmom, a posebno se nikada ni na što ne odgovara prijetnjom te nasiljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali o svemu se oglasila i SDP-ova političarka, koja je nedavno doživjela debakl na unutarpartijskim izborima u Zagrebu, Aleksandra Kolarić, koja je stala u obranu glumica jer su one navodno na meti primitivaca zato što su žene.  Kasnije je Kolarić deaktivirala Facebook zbog prostačkih uvreda.

Sve je na svom Facebook profilu prokomentirao Igor Peternel, inače dopredsjednik HHO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Portali vrište o kukavičkom napadu na žene; tri glumice – Veljaču, Janjićku i Kolarićku, koje su izrazile svoj stav u vezi Thompsona. Njih se ne treba braniti zato sto su napadnute žene već zato sto su uopće napadnute.
I sam sam neki dan napadnut kao mrzovoljni protivnik populističkog grljakanja.

Napadnut je i Thompson jer se usudio pjevati iako nigdje ne postoji zakon koji bi mu to priječio. Ušutkavalo ga se skidanjem matrice usred nastupa!

Mi smo pravo postkomunističko društvo u kojem za našu generaciju vise nema nade sto se tiče demokratske rasprave i tolerancije suprotnog mišljenja. Totalitarci u duši! I jedni druge napadaju! Možda ima nade za iduću generaciju … ali i to je pitanje obzirom na činjenicu kako je sami odgajamo!…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.