Igor Štimac preuzima NK Zadar

Foto: fah

Igor Štimac u četvrtak i službeno postaje trener NK Zadra, potvrdio je za HRT Radio Zadar tajnik kluba Mladen Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijska nagađanja zadnjih dana da će na klupi Zadra Miroslava Blaževića naslijediti još jedan bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije tako su i službeno potvrđena.Prema Blaževiću, Štimac će u četvrtak ujutro odraditi s igračima prvi trening, a predstavljanje zadarskoj javnosti i medijima zakazano je za 13 sati.

Ćiro Blažević je otišao s mjesta trenera posljednjeplasirane momčadi HNL lige, a naslijedit će Štimac, kojemu će to biti četvrti klub iz HNL kojeg će voditi. Štimac (47) je dosad bio na klupi Hajduka (2005), Cibalie (2006) i Zagreba (2009-2010).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.