Igrači Borussije nisu željeli igrati, UEFA je donijela odluku?

Foto: fah

Borussia Dortmund nakon jučerašnje eksplozije uoči utakmice s Monacom nije se uspjela oporaviti. Žestoke kritike dolaze od njihova trenera koji je oštro kritizirao odluku UEFA-e što je prisilila momčadi da igraju niti 24 sata nakon terorističkog napada pored stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Željeli smo dobiti više vremena kako bismo se oporavili od ovog šoka. Treba nam vremena da zaboravimo na taj ružni događaj. Svaki igrač ima pravo na to da mu na početku utakmice bude nelagodno. S obzirom na to što se dogodilo i kada se igra utakmica, ovo sigurno nije uživanje u Ligi prvaka”, rekao je uoči susreta trener Borussije Thomas Tuchel.

“Nisu nas niti pitali, izvijestili su nas porukom da je odluka donesena u Švicarskoj. Ružan osjećaj. Nećemo to zaboraviti. UEFA je silno htjela da se utakmica odigra. Par minuta nakon napada jedino je pitanje bilo hoće li se utakmica odigrati ili ne. Tretirali su nas kao da je netko bacio limenku pive na autobus. Stajali smo ispred autobusa dok su Bartru odvodili u hitnoj pomoći, i tada su nam rekli odluku. Jako loš osjećaj”, rekao je nakon utakmice.

I trener Monaca bio je pun razumijevanja. Možda se nije trebalo igrati danas, kalendar je pružao nekoliko opcija za odgodu. Izborili smo dobar rezultat, ali tek smo na poluvremenu”, rekao je Leonardo Jardim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.