Igrači Dinama: Dali su dobar otpor, ali bili smo kvalitetniji

Foto: fah

Dinamo je prekinuo niz od tri uzastopna poraza i četiri utakmice bez pobjede u službenim utakmicama, a to im je uspjelo protiv četveroligaša NK Banjole u 1/16-finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Došli smo po prolaz, to smo na kraju ispunili. Nije baš jednostavan teren, dobro smo ušli u utakmicu, prvih 20 minuta. Pokazali veliku želju i energiju, to smo okrunili s dva gola. Poslije smo malo stali, ali sve u svemu, došli smo po prolaz i to smo ostvarili, rekao je Sandro Kulenović nakon utakmice.

Što reći o Banjolama?

– Impresivna izvedba stvarno. U ovakvim utakmicama sve je moguće, na jednu se utakmicu igra. Nije baš bajan teren, dali su stvarno dobar otpor, ali bili smo kvalitetniji i to smo pokazali, zaključio je Kulenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zadovoljan sam, ipak smo igrali protiv Dinama, najvećeg hrvatskog kluba. Imali smo šanse, zabili čak i gol, tako da sam jako zadovoljan i čestitam igračima. Cijeli cilj Kupa je bio da dovedemo u Banjole jednog dobrog prvoligaša i to smo i uspjeli, rekao je trener NK Banjola, Dragan Tomić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.