Dinamo s 3:1 slavio kod Banjola i izborio prolazak u Kupu

Foto: fah

U posljednjem susretu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa branitelj naslova Dinamo pobijedio je u gostima četvrtoligaša Banjole 3-1 (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon samo deset minuta igre Dinamo je vodio 2-0 nakon golova Darija Špikića u šestoj i Sandra Kulenovića u 10. minuti. Domaćin je smanjio u 34. minuti, a strijelac je bio Alen Kamenicki.

Premda je privremeni trener Dinama Sandro Perković najavio kako će ovo gostovanje odraditi igrači koji manje nastupaju i dalje je to bila respektabilna momčad, pogotovo u usporedbi sa suparnikom. Tijekom utakmice u igru su ulazili i svi najjači Dinamovi aduti.

Sada su poznati svi parovi osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Dinamo će gostovati kod Bjelovara. I Hajduk će put Bjelovara, Splićani igraju protiv Mladosti iz Ždralova. Rijeka će u blizinu Varaždina, kod Bednje iz Beletinca. Dugopolje će ugostiti Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imamo i jedan slavonski obračun. Osijek gostuje kod Slavonije iz Požege. Istra igra protiv Rudeša.

Imamo i dva obračuna iz najjačeg razreda hrvatskog klupskog nogometa. Sastaju se Gorica – Varaždin, te Šibenik – Slaven Belupo.

Najveći broj utakmica bit će odigran krajem listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.