Igrači Dinama nakon Oddsa gledaju prema utakmici s Hajdukom: Idemo po tri boda

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Dinama plasirali su se u 4. pretkolo Europske lige nakon što su u uzvratu u Skeinu odigrali 0-0 protiv Oddsa i sačuvali prednost od 2-1 otprije sedam dana iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najvažnije da smo prošli, idemo dalje. Važna je stvar i da nismo primili gol, to je uvijek dobra stvar. Okrećemo se budućnosti, sada moramo nastaviti raditi i trenirati kako bi bili još bolji” rekao je Jan Lecjaks.

“Moje želje za sutrašnji ždrijeb? Ne znam, samo ne bih htio da idemo negdje daleko na istok, u Azerbajdžan ili takve zemlje. No, prije toga nas očekuje dvoboj s Hajdukom, odmah se okrećemo toj utakmici i tu idemo po sva tri boda”, poručio je.

“Bila je teška utakmica, nije se bilo lako priviknuti na tu podlogu koja je jako brza, još je bilo vjetra i kiše. To je možda i razlog što nismo dobili, a srećom što nas nisu kaznili za takve pogreške” poručio je Dominik Livaković koji je dodao: “Sada nam slijedi Hajduk, pa utakmica s Rijekom. A još je iza nas zahtjevno putovanje. No, mi se borimo i treniramo, radimo sve kako bi bili još bolji. Protiv Hajduka želimo sva tri boda.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje je dojmove otkrio i napadač Oddsa Stefan Mladenović…

“Bila je to teška utakmica, i Dinamo i mi smo imali dobre šanse, ali realno bolja momčad ide dalje. Dinamo je dobar, ima prave igrače, individualno su bolji od nas. Ipak, vidi se da im je početak sezone, da još nisu u pravoj formi. Kaada bi s njima igrali za par mjeseci, vjerojatno bi nas razbili” poručio je Mladenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.