Igrači Dinama: Odlučili smo da se nećemo povući

Foto: fah

Dinamo je na Maksimiru pobijedio PAOK 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige. Dva pogotka bezopasnom grčkom sastavu zabio je Bruno Petković. Nakon utakmice izjavu je dao Petar Sučić, mladi veznjak Dinama koji je pružio odličnu partiju u sredini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo stvarno dobru utakmicu, držali smo se svog plana. Igrali smo na pobjedu kako bismo ostvarili prednost za drugi susret. Za vikend moramo obradovati naše navijače u HNL-u i onda nam slijedi uzvrat.

> Dinamo nakon 46 godina slavio protiv grčkog kluba

Rekli smo na poluvremenu da idemo po drugi gol i da se ne smijemo povući. Ostavili smo PAOK bez jedne prave prilike. Velika je motivacija igrati pred punim trbinama, hvala navijačima na podršci i neka dođu u ovolikom broju i u nedjelju”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ristovski: Jesmo li sretni? Što mislite?

Desni bočni igrač Dinama Stefan Ristovski nakon slavlja dao je izjavu za Arenu Sport. “Odigrali smo taktički vrlo dobru utakmicu. Trebamo nastaviti dalje, imamo još jednu utakmicu i bit će jako teško. Oni su tehnički jako potkovani. Pomogao nam je puno prvi gol. Imamo dobar rezultat, ali trebamo odigrati još jednu ovakvu taktički perfektnu utakmicu”, rekao je Ristovski, koji je potom dao izjavu i za ostale medije.

“Odlična pobjeda, taktički smo dobro odigrali. Imamo rezultat, ali ništa nije gotovo. Ne smijemo se lagati, znamo kakav su protivnik. Trebat će nam još jedna ovakva utakmica. Jesmo li sretni? Što mislite? Svi mi živimo za ovakve utakmice. Svjesni smo da nemamo previše vremena za radovanje. U nedjelju nas čeka SuperSport HNL i onda sve ispočetka.

Navijači su uvijek bili tu. Hvala im na podršci, trebaju biti uz nas kada je teško i kada je dobro. Moramo ovako nastaviti. Sudačke odluke? Tko će to znati, zašto i kako. Sudac je tako odredio. Što možeš? Ništa, guraš naprijed”, izjavio je Ristovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baturina: Lijepa pobjeda, ali ništa nije gotovo

Nogometaši Dinama ostvarili su značajnu pobjedu u prvom ogledu osmine finala Konferencijske lige.

Na maksimirskom stadionu svladali su grčki PAOK 2-0 (1-0).

– Bila je jako teška utakmica, jako dobar protivnik. Možda su oni bili bolji malo prvo poluvrijeme, ali eto, dali smo taj gol, malo smo se opustili i hvala Bogu pobijedili. Baš smo se dobro pripremili za utakmicu i znali smo da ih možemo ugroziti iz tih kontri, rekao je Martin Baturina, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica u Solunu igra se za tjedan dana, 14. ožujka s početkom u 18.45 sati.

– Lijepa pobjeda, ali ništa tu nije gotovo. Sjećamo se Sparte, isto smo imali dva gola prednosti, pa na kraju smo tamo, ma bolje da ne pričam… Svi smo junaci, više manje svi smo jako dobro igrali i to je to.

Fantastičnu atmosferu priredili su ponovno navijači Dinama.

– Nema umora, nema. Kad vidim cijeli stadion i kad vidim navijače, to je motivacija i nema umora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.