Igrači Dinama priznaju: “Nismo igrali kao ekipa, ali na greškama se uči”

Milano, 26.11.2019 - Utakmica Lige prvaka izmedu Atalante i Dinama na stadionu San Siro u Milanu. Na slici Bruno Petkovic iz Dinama. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Nakon poraza Dinama os Atalante 2:0 igrači su bili razočarani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo igrali kao ekipa, u defenzivnom dijelu bili smo jako daleko. Nemamo si što previše prebaciti, danas su bili bolji. Imat ćemo vremena za analizu, zaslužili su pobjedu i idemo dalje”, rekao je Bruno Petković i dodao kako moraju učiti iz ovoga.

Slijedi Manchester City.

“Nemamo što izgubiti, trebamo ići na pobjedu, riskirati i možda će to biti jedan lakši čimbenik koji će nas riješiti pritiska. To je jedna od najboljih ekipa na svijetu. Uvijek je lijepo kad se ima što izgubiti, znači da ste postigli nešto veliko, ali to je realnost, idemo na sve ili ništa”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo uplašeno od samog početka utakmice, nije bilo dobro. Nadigrali su nas, ali nije nemoguće da pobijedimo Manchester City. Naravno da ćemo dati sve od sebe kao što smo i dali i u ovoj utakmici”, ističe Dino Perić.

“Atalanta je bila puno bolja i zasluženo je odnijela pobjedu. Moramo dati sve od sebe a napravimo podvig protiv Cityja. Ništa još nije gotovo”, smatra Arijan Ademi, kapetan Dinama.

“Nismo dobro krenuli od početka, ali pokazali smo da možemo igrat sa svakim bez obzira što danas nismo dobili. Još uvijek imamo šanse za prolaz”, kaže Luka Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.