Igrači Fiorentine prekršili izolaciju, slijede kazne?

Foto: fah

Pandemija koronavirusa rasplamsala se u većini zemalja svijeta, pa tako i u Italiji, djeluje to razorno na svaki segment života, pa tako i na sport, a onda i kad je nogomet u pitanju budući da je veliki broj igrača pozitivan na koronavirus zbog čega dolazi do odgađanja brojnih utakmica ili ih klubovi igraju oslabljeni, bez igrača pozitivnih na virus. Primjerice Dinamo je nedavno igrao utakmicu 3. kola Europske lige bez devetorice igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima i onih koji krše mjere te pravila izolacije. Nogometaši Fiorentine, srpski reprezentativci Nikola Milenković i Dušan Vlahović, bez dopuštenja Fiorentine otišli su na okupljanje svoje reprezentacije. Nakon čega je Fiorentina o svemu obavijestila Nogometni savez Italije i nadležne zdravstvene institucije.

Radi se, dakle, o igračima koji su Fiorentinu napustili kako igrali za nacionalnu momčad, a istu su stvar napravili Martin Caceres, Lucas Martinez Quarta, Sofyan Amrabat i Erick Pulgar. Cijela se momčad Fiorentine  nalazila se u karanteni jer je Callejon prošlog tjedna bio pozitivan na koronavirus, ali ovi igrači su pravila karantene prekršili te ih sasvim sigurno čeka kazna. Kakva? Doznat će se vrlo skoro, UEFA definitivno ne tolerira takvo ponašanje igrača, posebno u kontekstu pandemije. S druge strane, dio medija tvrdi kako igrači neće biti kažnjeni jer su se navodno testirali te su negativni na koronavirus, takvi tvrde da je klub znao za odlazak svojih igrača.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.