Igrači i Bjelica spremni na odricanje ali uz dijalog: Naljutili se zbog objave Dinama?

Foto; snimka zaslona

Trener i igrači Dinama i dalje ne pristaju na financijske rezove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske novosti, razdor između uprave i svlačionice samo je ojačao nakon što su iz Maksimirske 128 jučerašnjim priopćenjem zahvalili svima osim prvoj momčadi. Navodno je klub Nenadu Bjelici pritom zabranio davanje intervjua.

Prema nekim su navodima i on i igrači prve momčadi bili spremni na odricanje, ali uz konstruktivniji dijalog, a ne “ho-ruk” odluku Dinama nabrzinu, smatrajući da nema potrebe za baš tako žurnim rješenjem kakvo je željela uprava.

Nastale su velike nesuglasice kad su se upleli mediji i javna prozivanja za nesolidarnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.