Igrači nakon pobjede nad Astanom: Karakter je presudio

Foto: fah

Nogometaši Dinama u okviru 5. kola Konferencijske lige uspjeli su konačno doći do svoje druge pobjede. Opet im je “žrtva” bila kazahstanska Astana koju su na gostovanju svladali s 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ristovski: Karakter presudio

Nakon utakmice izjavu je dao i Dinamov bek Stefan Ristovski.

– Čestitao bih momcima na teških 90 minuta. Prvo poluvrijeme, oni su imali par kontri, jedanaesterac. No, moraš 90 minuta biti u fokusu, mislim da je karakter na kraju presudio. Idemo dalje, moramo to potvrditi protiv Ballkanija.

– Astana se borila za prolaz. Igrali su na domaćem terenu, normalno je da će i oni stvoriti određene šanse. Drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje, karakterno. Zadržavali smo loptu, imali brzi protok i mislim da je na kraju to presudilo dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišić: Ne znam što bi bilo da Zagi nije obranio

Josip Mišić je nakon utakmice rekao da je bilo dosta teško u prvom poluvremenu.

– Srećom je Zagi obranio jedanaesterac, ne znam kako bi bilo da smo primili. Drugo smo poluvrijeme odigrali puno bolje, zabili smo drugi pogodak nakon crvenog kartona, tu je priči bio kraj.

– S dvije pobjede idemo dalje, to znamo, moramo protiv Ballkanija pokazati da smo bolji te proći dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O “curenju u obrani” kaže da su imali visoko dva beka i da je ostajalo dosta prostora njihovim napadačima te da su tu trebali bolje odigrati.

Perković: Idemo sretni kući

Mauro Perković rekao je da se radi o važnoj pobjedi.

– Imali smo stvarno dosta šansi, mislim da na kraju smo zasluženo pobijedili i idemo sretni kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo sada sam odlučuje.

– Ostvarili smo prvu pobjedu, a sada moramo doći i do druge.

Isto se osvrnuo na probleme u obrambenom dijelu u prvom poluvremenu.

– Astana je kvalitetan protivnik, nije lako igrati protiv ikoga u Europi, preživjeli smo kazneni udarac i njihove prilike, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.