Jakirović: Najljepše je kada sam odlučuješ o svojoj sudbini

Foto: fah

Nogometaši Dinama u okviru 5. kola Konferencijske lige uspjeli su konačno doći do svoje druge pobjede. Opet im je “žrtva” bila kazahstanska Astana koju su na gostovanju svladali s 2:0. Nakon utakmice, saželi su se dojmovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Sergej Jakirović nakon utakmice se osvrnuo na loše prvo poluvrijeme.

Dinamo je mogao gubiti, puno je bilo prostora za kontre domaće momčadi.

– Morali smo riskirati, bili su bod ispred nas, pokušali su nas iskontrirati, mi smo išli visoko. No evo, Zagi je odlično obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje i sljedeće.

– Tu su bile neforsirane greške, čiste lopte koje smo gubili. Puno je tu kontri domaćina bilo. U drugom je dijelu Petar Sučić puno donio, zabili smo gol na početku, to je bilo bitno. Imali smo još situacija, Moharrami je pogodio stativu, Kaneko je postigao gol…

Nakon 5. kola Dinamo je sada u situaciji da sam odlučuje o svojoj sudbini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nema ništa ljepše nego kada odlučuješ o sebi. Pred svojom publikom moramo napraviti sve da pobijedimo i da se plasiramo u europsko proljeće, kaže trener Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.