Igrači otvoreno razgovarali: Kad će i hoće li Dinamo potvrditi naslov?

Foto: fah

Nakon novog posrtaja Dinama te poraza 3:1 od Lokomotive plavi su si zakomplicirali život te bi do kraja prvenstva trebali osvojiti barem dva boda kako bi se ipak nekako domogli naslova. Ne bi trebalo biti teško s obzirom kako se igraju još dvije utakmice, ali modri su ove sezone potpuno nepredvidivi, gube od protivnika od kojih nikad nisu gubili, pobjeđuju na Poljudu. I trener aktualnog prvaka Rijeke, Matjaž Kek, rekao je da još uvijek nije sve gotovo. Nažalost po Rijeku i oni gube od protivnika od kojih gubi i Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, razočarenje kod Dinamovih igrača je veliko, malo je tko želio pričati s novinarima. No, Mario Gavranović je ipak odlučio pokušati obrazložiti što se to s Dinamom događa u posljednje vrijeme, s obzirom kako su propustili još jednu meč loptu:

“Teško je sada pričati, prvo poluvrijeme nismo dobro ušli u utakmicu, to je bilo katastrofalno. Bolje smo ušli u nastavak, ali nismo zaslužili niti bod danas. Počeli smo igrati tek nakon drugog gola, ali to je nedovoljno. Danas ne možemo biti zadovoljni igrom, nismo zaslužili ništa.

Sada smo još vrući, sigurno da tu ima puno stvari koje nisu dobre. Svaku utakmicu pripremamo s 12-13 igrača, neki i od tih nisu potpuno spremni, ali to nam ne smije biti alibi. Sezona je blizu kraja, znamo da nam nedostaje taj jedan korak. Moramo zaboraviti ono što je bilo i čiste glave završiti ono što želimo…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je vijest za Dinamo da su igrači svjesni svojih kapaciteta, odnosno, pogrešaka, kao što je najbolji saznanje za njih da je kraj sezone praktički pred vratima, Ostaje još sam finiš, u koji modri ulaze ipak s četiri velika boda prednosti, kao i finale Kupa protiv Hajduka u Vinkovcima. Bit će to utakmica sezone za Hajduk, koji bi tako mogao napokon donijeti trofej na Poljud i to u izravnom srazu s najvećim sportskim protivnikom.

Na pitanje kad će Dinamo napokon potvrditi naslov Arijan Ademi samo je kratko, ali iskreno, rekao kako nema pojma, no, onda je ipak dodao:

“Žalosno je ovo što radimo, ovo je tragično i nema smisla. Uvijek ponavljamo isto, uvijek ista stvar. I uvijek loše uđemo u utakmicu prvih 20 minuta, pa onda napadamo, pa i promašujemo, ma sve uvijek isto. Stvarno nemam pojma šta se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričali smo otvoreno u svlačionici, gledamo u čemu je problem. I sami ne znamo. Složili smo se kako ćemo stisnuti glave, razmontirati Rudeša i osvojiti taj naslov. A ako to ne napravimo, onda smo izdajice, onda lažemo jedan drugoga u oči”, završio je Ademi, prenosi porta goal.com/hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.