Igrači Rijeke: Navijačima možemo vratiti samo pobjedom

Foto: fah

Uoči derbija s Dinamom, igrači NK Rijeka, branič Niko Galešić i vratar Nediljko Labrović obratili su se medijima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da je to ključna utakmica u ovoj sezoni, mislim da moramo biti na sto posto i ići na pobjedu, kaže Galešić.

– Sigurno da je važna utakmica pred nama, kroz cijeli tjedan prvo smo dobro izanalizirali Dinamo, sad smo se okrenuli taktičkim detaljima za utakmicu. U svlačionici vlada pozitivna atmosfera i sad moramo dobiti utakmicu, rekao je kapetan Riječana Labrović.

Utakmica s Lokomotivom u prošlom kolu označio je prvi poraz Rijeke nakon onog protiv Dinama 1-0 u Maksimiru 25. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U nekim situacijama nismo imali sreće, kao što smo imali u prijašnjim utakmica, kad smo išli na X na kraju, rekao je Galešić.

– Taj poraz nam je dobro došao, da se malo trgnemo. Imao sam osjećaj da smo malo krenuli u udobnost rezultata, i to nam je sad bila neka pozitivna šok terapija, tvrdi Labrović.

Rijeka ove sezone nije uspjela dobiti Dinamo – ubilježili su dva poraza i jedan remi. Što je riječkoj ekipi falilo dosad?

– Možda malo sreće, ali i ta neka zrelost i odlučnost da dođeš do pobjede. Mislim da smo se dva puta povukli i stali iza, ali sad znamo da moramo kao protiv Lillea i ići na pobjedu, rekao je Galešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion Rujevica je rasprodan i navijačka podrška za Rijeku neće nedostajati.

– S našim navijačima, to što su pokazali kroz cijeli drugi dio sezone, kako su nas bodrili, to je nevjerojatno. Možemo im samo vratiti pobjedom, kaže branič Bijelih.

Posljednju pobjedu protiv Dinama na Rujevici ste imali prije 4 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvijek smo imali problema na Dinamu, ali sad smo favorit jer smo bolja momčad po meni. Idemo po pobjedu i na kraju da dođemo do naslova.

Dinamo je promijenio formaciju na 3-5-2 u drugom dijelu sezone…

– Nama to ne mijenja puno, igraju s po tri iza. Sad ćemo izanalizirati protivnika i naći način kako doći do pobjede i najbolje ih ugroziti, tvrdi Galešić.

– Mislim da imamo identičnu kvalitetu, ako ne i bolju kvalitetu od Dinama i u ovom dijelu sezone moramo pokazati srce i zrelost. Naravno, uvijek moraš biti miran, s ovim navijačima ideš sa srcem i hladne glave, zaključio je obrambeni igrač Riječana, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.