Ima li šanse da Šimunić zaigra na SP u Brazilu?

Ima li šanse da hrvatski nogometni reprezentativac Josip Šimunić ipak nastupi na Svjetskom prvenstvu u Brazilu? Kako se da iščitati sa službene stranice krovne svjetske nogometne organizacije (Fifa) na kojoj se navode suspendirani igrači za svjetsko prvenstvo – Josip Šimunić se žalio na presudu Disciplinskog suda Fife i njegova kazna, piše, nije obavezujuća jer još traje žalbeni postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji se nisu žalili na odluku Disciplinske komisije Uefe kazne su obavezujuće, pa prema tome sad je sigurno da Mario Mandžukić koji je dobio jednu utakmicu kazne zbog crvenog kartona protiv Islanda – neće igrati na otvorenju svjetske smotre u dvoboju Brazila i Hrvatske.
Glede Šimunića neki ovakav potez Fife tumače mogućnošću da se kazna za našeg igrača smanji ili posve poništi. Inače, Šimunić je uputio žalbu Fifi, a zastupa ga odvjetnik Davor Prtenjača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.