Inter ponovno na vrhu, ali ovog puta s Juventusom: Remi u Firenci, solidan Brozović, Badelju golman izvadio loptu iz samih rašlji…

Foto: fah

Nogometaši Intera došli su u Firencu kako bi povratili prvo mjesto koje su držali do ovog kola. Dakle, trebala im je pobjeda budući da ih je Juventus preskočio nakon što su svladali Udinese 3:1, uz sjajnu igru i dva gola Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je odlično ušao u utakmicu, naime, u osmoj minuti susreta hrvatski reprezentativac, Marcelo Brozović, lijepo je asistirao Borji Valeru, koji, nakon kraće solo akcije, zabio za vodstvo milanskog kluba. Izgledalo je u tom trenutku da će Inter i ostvariti ono po što je došao, međutim, sedam minuta nakon što su poveli Fiorentina je mogla poravnati rezultat, no, Handanovič je sjajnom obranom spasio Inter te je udarac Milana Badelja izvukao iz samih rašlji. Gosti su povećali prednost u 39. minuti, zabio je Lautaro Martine, međutim, oglasio se VAR i pogodak je poništen zbog zaleđa Lukakua.

Sve u svemu Inter je bio bolji protivnik, međutim, nisu imali sreće ili ih je spašavao golman domaće momčadi. A onda je u 92. minuti Dušan Vlahović primio loptu na centru, pretrčao je pola igrališta te je snažnim udarcem zabio za izjednačenje.

Ovim remijem Inter se vratio na prvo mjesto, no, sada ga dijeli s Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.