Ivan Perišić: ‘Nijedan klub ne može se mjeriti s hrvatskom reprezentacijom’

Foto: fah

Ivan Perišić u intervjuu za Sportske novosti govorio je o svojoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošle godine potpisao sam novi ugovor na pet godina s Interom i uistinu imam vrhunski status koji bi uvijek poželio. Istina je da Inter od 2010. godine nije rezultatski takav kakav bi trebao biti, bilo je određenih problema i možda krivih odluka, ali nekako mislim i osjećam da će se Inter vratiti na stazu stare slave. Do mene su došle informacije da određeni klubovi pokazuju interes za mene, ali moj klub je taj s kojim se mora razgovarati, a onda tek ja mogu odlučiti. Ako bih mijenjao sredinu, to bi morala biti top liga i top klub. Što će biti u budućnosti, to samo dragi Bog zna, ja sam u Interu zadovoljan, a jednako tako znamo i da je u nogometu sve moguće”, poručio je Perišić.

Kao klupski izazov koji mu nedostaje vidi Ligu prvaka.

” Tu bih želio napravili nešto konkretno, jer već šest godina nisam igrao Ligu prvaka. Europsko i svjetsko prvenstvo već sam igrao, sada imam i veliki rezultat iza sebe, tako da mi je Liga prvaka doista poseban klupski izazov”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kako zamišlja posljednje godine svoje karijere, kaže:

“Želja mi je bar jednu sezonu odigrati za Hajduku, radit ću na tome. Nažalost, morao sam ranije u inozemstvo, nisam stigao odigrati ni jednu sezonu u bijelom dresu, a ja sam kao i svaki Dalmatinac sanjao da ću jednog dana igrati za Hajduk”, kaže.

A što kaže o reprezentaciji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od prvog dana od kada sam u nogometu bio mi je san nositi reprezentativni dres i nijedan klub ne može se mjeriti s hrvatskom reprezentacijom. Ovo je ljubav! Igranje u klubu je posao. Ako netko nije spreman, onda nije spreman. Jako dobro znamo kako smo došli do naše samostalne države, koliko je ljudi dalo svoje živote za to, mi imamo svoj put koji slijedimo i na kojem ćemo Hrvatsku prezentirati na najbolji mogući način. Vjerujete mi da prije utakmica reprezentacije ne mogu zaspati od navale adrenalina i pozitivne nervoze, te emocije ne mogu riječima opisati”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.