Ivan Perišić se oprostio do Intera: ‘Uvijek će biti dio mene kao osobe i igrača’

epa07585506 Napoli's midfielder Fabian Ruiz (l) and Inters midfielder Ivan Perisic (r) during the Italian Serie A soccer match between SSc Napoli and Inter FC the San Paolo stadium in Naples, Italy, 19 May 2019. EPA/CESARE ABBATE

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić potpisao je jednogodišnji ugovor s Bayernom, u koji stiže na posudbu iz milanskog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivnom porukom na Instagramu se oprostio od bivšeg kluba.

“Apeliram na sve vas koji ste bili dio mog profesionalnog života posljednje četiri godine. ⁣Prije svega se navijačima Intera od srca zahvaljujem na vašoj neprekidnoj predanosti i podršci u lijepim vremenima, kao i u onim izazovnim. I onda, naravno, hvala Interu. Cijelom osoblju, a posebno svim trenerima i igračima. Vaši savjeti i iskustvo koje sam stekao uz vas uvijek će biti dio mene kao osobe i igrača. Hvala za sve. Forza Inter zauvijek”, napisao je Perišić.

Perišić je odmah po potpisu ugovora stekao pravo nastupa za Bayern, a prvu priliku zaigrati za novi, sedmi klubu u svojoj seniorskoj karijeri, imat će već za dva dana kad će Bavarci na svojoj Allianz Areni ugostiti berlinsku Herthu u 1. kolu nove sezone Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.