Ivan Rakitić čestitao Švicarskoj na velikoj pobjedi protiv Francuske

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Seville, Ivan Rakitić, koji je na prošlom Svjetskom prvenstvu bio jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca, utakmice Europskog prvenstva prati na odmoru. Da je barem bio sinoć u Kopenhagenu, vidi se koliko zapravo nedostaje Vatrenima. Hrvatska je u osmini finala poražena, nakon velike drame i produžetaka, od jake Španjolske. Bilo je 5:3 za Furiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rakitić je čestitao švicarskoj reprezentaciji na prolasku u četvrtfinale i pobjedi protiv svjetskih prvaka Francuza, no mnoge je iznenadila činjenica da se niti jednom riječju nije dotaknuo ispadanja Vatrenih u osmini finala iako je za Hrvatsku nastupao godinama. Rakitić je, podsjetimo, rođen u Švicarskoj te je posve jasno da ima prema spomenutoj zemlji velike simpatije.

Ivan Rakitić je u rujnu prošle godine najavio povlačenje iz hrvatske reprezentacije, tada je to za neke bilo iznenađenje…

Foto: Snimka zaslona

“Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača”, poručio je tada Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.