Ivan Rakitić pravi gospodin: ‘Plaća? Ja sam u Barceloni zadovoljan, a ako su i oni… Predsjednik zna što je najbolje’

Foto: fah

Ivan Rakitić u razgovoru za Sportske novosti progovorio je i o svojoj aktualnoj situaciji u Barceloni, pa i onoj financijskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hoću reći da je bilo ozbiljnog interesa, poštujem to jer je radi se o vrhunskim klubovima. Tada sam sjeo s menadžerom i obitelji, popričali smo o svemu, ali jednostavno u najboljem sam klubu na svijetu, cijene me, odlično mi je, ne vidim nešto što bih više od toga mogao drugdje dobiti. Pojačali smo se, imamo najveće ambicije… Ima podršku i predsjednika i trenera. Uživam, tu je sve što mi treba. I što želim ovog časa”, jasan je Rakitić u razgvoru za Sportske novosti.

“Ja sam u Barceloni zadovoljan, a ako su i oni… Predsjednik zna što je najbolje”, poručio je na pitanje o financijama.

Rekao je kako ove sezone žele sve – i Ligu prvaka, i domaće trofeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je s Realom?

“Real je i dalje jak. Iako je otišao Ronaldo, u njemu su vrhunski igrači, kao i u Atleticu. No, treba čestitati Juventusu što je doveo takvog igrača kao što je Ronaldo. Bit će jako teško osvojiti naslov, no pojačali smo se, igramo vrlo dobro, znamo da moramo odigrati sve utakmice maksimalno kako bismo se okitili novom domaćom krunom”, ističe Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.