Ivković: Baturina umoran, Ivanušeca bih ostavio još jednu sezonu

Foto: snimka zaslona

Tomislav Ivković je u emisiji Stadion u analizi utakmice Dinamo – Gorica (0:0) predložio Modrima da ostave barem trojicu od četvorice najtraženijih igrača na Maksimiru još jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Glavni igrač Dinama je Mišić. Da ne igra na ovom nivou Dinamo bi imao puno problema u iznosu lopte. Mladi Baturina je u crvenom, imao je Europsko prvenstvo i nije fizički na nivou, teško mu je, ne radi višak, čeka, nije to onaj isti igrač, to je normalno za mladog igrača, Bišćan zna najbolja kako ga dozirati. Na EP-u je bio najbolji igrač, onda je imao prekratku pauzu, kaže Ivković.

Ulazak Ivanušeca je posve izmijenio fizionomiju Dinama. Tko će ga zamijentii kad ode?

– Ivanušec je sigurno već drugu polusezonu i sad na startu najbolji igrač Dinama, i kao karakter i kao igrač. Uz Mišića je vođa, u ovom trenutku je jedini za tu poziciju. Može to mali Stojković, po meni on je ta koji bi mogao puno kad Ivaušec ode. Da se mene pita, pustio bi iz Dinama od ove četvorice samo jednog, i to Šutala, i to ne za manje od 25 milijuna, a ove druge bi ostavio i dao im da budu sretni još jednu sezonu u Maksimiru. Dinamo je na raskršću, gdje mora čvrsto odlučiti gdje i šta, jer dolaze druga vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.