Ivković hvalio Mamiće i Bjelicu zbog Olma: Reagirao Cvitanović

Foto: snimka zaslona

Dani Olmo golom za pobjedu Španjolske nad Francuskom (2:1) u polufinalu nastavio je sa sjajnim igrama. Nakon polufinala hvalili su ga komentatori HTV-a Mario Cvitanović i Tomislav Ivković. Pri tome je došlo do neugodne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Opet je danas uzeo ekipu u svoje ruke, nametnuo se kao vođa i kao lider – rekao je Cvitanović, a potom se na njega nadovezao Ivković.

– Kada je Olmo u pitanju, svi ga znamo, u pozadini i Cvita. Zašto voli Dinamo, zašto respektira Dinamo i kao klub i sve hrvatske igrače? Za njegov uspjeh je Dinamo strahovito zaslužan. Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener, a Bjelica ga doradio.

Potom je reagirao Cvitanović:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je još i kod mene.

Ivković:

– Da, ali u B momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cvitanović:

– Ne, u prvoj momčadi.

Ivković:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro, ali kratko.

Cvitanović:

– Ne, godinu dana. Krucijalnih za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.