Ivković posebno istaknuo igrača Barcelone: Bio je sveprisutan

Foto: snimka zaslona

Tomislav Ivković u emisiji Lige prvaka komentirao je dvoboj osmine finala između Napolija i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je zasluženo povela golom Roberta Lewandowskog u 60. minuti, ali u 75. minuti Victor Osimhen izjednačio je na 1:1.

– Kad gledamo sveukupno, cijela utakmica nije bila na nivou na kojem smo očekivali. Realno gledajući, “nula” je odlična za Napoli kako je danas odigrao. Nešto malo aktivniji i opasniji, kvaliteta Osimhen i naivnost stopera Barcelone koji su vratili Napoli u život. Sve je izgledalo kao da Napoli ne može napraviti ništa, Xavi nije ništa mijenjao, u tim trenucima nije ni trebao. Nogomet je takav da je nepredvidiv, iz ničega Osimhen je dao gol, okrenuo utakmicu i doveo Napoli da opet može razmišljati da ide dalje, rekao je Tomislav Ivković.

– Barcelona igra na mahove, povremeno se napravi neki potez, meni je danas najbolji bio Gündogan, uz Cancela te Lewandowskog koji je stalno opasan. Međutim, sve je to premalo kad mi gledamo Barcelonu. Manjak igrača općenito, ne samo u Barceloni, Mbappe će otići u Real, a sad se povećalo mora tražiti igrača koji će ga zamijeniti. Osimhen ga ne može zamijeniti, oni su različiti tipovi igrača. Kad gledaš, Barcelona ga nema otkuda i dovesti, pogotovo s manjim budžetom zbog odluke La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ilkay Gündogan, bivši igrač Cityja, posebno je impresionirao Ivkovića.

– Odigrao je jako dobru utakmicu, bio je sveprisutan. Zaista je djelovao kao u najboljim danima u Cityju, naravno da mu fali okruženje kao u Cityju da bude još bolji. Cancelo i on bili su danas najbolji, a obojica su igrali u Cityju. Gündogan uvijek traži prostor, to je sva filozofija, rekao je Ivković.

Nisu pokazali impresivan nogomet Napoli i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nogomet je nepredvidiv, , ali sigurno da ove obje momčadi spadaju u onu kategoriju s kojima se protivnici tipa Cityja, Bayerna i Real Madrida ne bi previše bojali i imali bi više šansi da prođu, zaključio je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.