Izbornik Dalić: ‘Atmosfera u reprezentaciji je dobra, orni smo i ne možemo biti stalno pod pritiskom, moramo se ponekad i oraspoložiti’

Zagreb, 02.09.2019 - Konferencija za medije izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Daliæa pred utakmice kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020 protiv Slovaèke i Azarbejdžana. Na slici Zlatko Daliæ. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Slovačku, gdje će u petak odigrati svoju četvrtu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na EP 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči leta iz Zagreba, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić prokomentirao je aktualno stanje u reprezentaciji te potvrdio kako se u Trnavu kreće po puni plijen.

“Atmosfera je jako dobra, kao i uvijek – svi smo veseli, raspoloženi i sretni. Zaista nema problema s te strane, orni smo i ne možemo biti stalno pod pritiskom, moramo se ponekad i oraspoložiti”, kaže.

Nedoumica oko početne postave više nema, a svi koji zaigraju bit će spremni nositi se s izazovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve smo dileme oko sastava riješili, velikih promjena neće biti, a čeka nas zahtjevna utakmica. Suparnik je motiviran, imat će podršku punog stadiona, no bit ćemo spremni”, ističe Dalić.

“Igrat ćemo napadački, nećemo tražiti samo jedan bod nego pobjedu. Napravili smo sve što smo mogli u ova dva dana, analizirali smo Slovačku, i očekujem utakmicu sličnu onoj u Budimpešti. Zato moramo biti puno bolji i puno odgovorniji nego protiv Mađarske”, zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.