Izgubio bitku s teškom bolešću: Preminuo mladi napadač Boaviste

Foto: Twitter

Mladi napadač portugalskog nogometnog prvoligaša Boaviste Edu Ferreira (20) preminuo je na Badnjak nakon što je izgubio bitku s rakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladom napadaču je u studenom prošle godine dijagnosticiran rak, a bitku s opakom bolešću izgubio je u nedjelju navečer.

“Edu je preminuo, ali nas nikad neće napustiti. Praznina koja je ostala nikada neće biti ispunjena u našim srcima. Od danas još je jedna zvijezda na nebu”, objavio je klub.

Ferreira je prošao sve mlađe selekcije Boaviste, a samo nekoliko mjeseci prije dijagnoze karcinoma, debitirao je za prvi sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boavista se nalazi na osmom mjestu portugalskog prvenstva sa 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.